Løb

Læsernes løbetips: Sådan holder vi motivationen

Vi spurgte på Facebook-gruppen for FEMINA Kvindeløb, hvad vores skønne læsere gør for at holde motivationen i top og komme af sted på løbeturen hver gang. Her er et udvalg af jeres bedste løbetips.

Løbeaftale
”Jeg løber klokken 6 om morgenen med en veninde, så når jeg ikke at tænke over, om det er en god idé eller ej. Man lader jo ikke en veninde stå og glane midt om natten”
Naja Spanner
 
Positive tanker
”De dage, hvor løbelysten ikke er der, tænker jeg positive tanker om, hvor fedt jeg har det, når løbeturen er overstået. For mig er det altid motiverende”
Tina Skovgaard
 
Løb tidligt
”Har en løbeveninde. Vi løber sammen 2-3 gange om ugen klokken 5 om morgenen, så der skal lidt vilje til for at komme op af sengen, men jeg ved, det er de dage, jeg har det bedst. Så et ur eller andet, som tæller, så man kan gøre tiden bedre, er altid godt”
Birthe Nørgaard Mikkelsen
 
Lidt er bedre end ingenting
”Hvis jeg ikke gider, tager jeg mit løbetøj på og siger til mig selv, at lidt er bedre end ingenting, og minder mig selv om, hvor godt jeg har det bagefter. Så ender det med en god tur alligevel”
Marianne Fynbo
 
Konkurrér med dig selv
”Prøv at lave en Cooper-test på jer selv en gang hver måned. I vil blive forbavset over, hvor hurtigt éns kondi forbedres!! Og så går der jo lidt konkurrence i det, for man vil gerne løbe sin Cooper lidt bedre for hver gang”
Karina Bengtsson
 
Tøjet trækker
”Jeg siger til mig selv, at jeg bare skal skifte til løbetøj, jeg behøver ikke at løbe – men så føles det alligevel dumt ikke at komme af sted, når nu jeg har skiftet alligevel ...”
Sus Malene
 
Endomondo-påmindelser
”Jeg har lavet et løbeprogram på Endomondo. Så kommer der en påmindelse om, at nu skal jeg af sted. Jeg løber også om morgenen, inden jeg finder på alt for mange undskyldninger”
Bettina Frederiksen
 
FEMINA-løb som gulerod
”Jeg sørger for at melde mig til løb som for eksempel FEMINA Kvindeløb – og helst med en veninde, så vi er to. Så er der noget at træne op til, når man ved, der er et løb i sigte”
Gry Rasmussen
 

 

Læs mere om: