Annonce
Krop & velvære

Morgenrutiner der gør dig helt arbejdsklar hver dag

Med tre gode vaner kan dine morgener ikke bare give dig en god start på dagen, de kan også få dig godt igennem din arbejdsdag.

1. UNDGÅ TØJKRISER
Vi kender det alle, vi står foran et fyldt klædeskab, men ved ikke, hvad vi skal tage på! Og du kan ikke nå at stryge din skjorte, og din yndlingskjole er til vask! Det kan du undgå, hvis du gør det til en vane at planlægge dit outfit aftenen før. Tjek eventuelt vejrudsigten og din kalender, så du ved, hvad dagen byder på, og find et outfit frem, som passer til dagens gøremål, og som, du ved, du føler dig godt tilpas i. Så har du måske også tid til at stryge skjorten, hvis det er den, du vil have på, ellers hæng den klar i badet, så dampen kan klare jobbet for dig. Skal du cykle i regnvejr, så overvej et outfit, der kan klare regntøjet, og find et par skiftesko frem.
 
2. TJEK DIN KALENDER
Hvis du gør det til en vane at tjekke din kalender om eftermiddagen, inden du går hjem fra job, eller lige efter aftensmaden derhjemme, så har du overblik over, hvad næste dag indeholder. Har du et møde, en præsentation eller lignende, kan du få genopfrisket referatet fra sidst, skrevet et par idéer ned eller løbe din Power Point igennem, så du føler dig helt klar til at yde dit bedste. Og af og til popper der måske endnu en idé op, inden du skal sove, så hav en blok liggende ved siden af din seng, så kan du notere idéen og stadig sove godt i forvisning om, at du er godt forberedt til endnu en god arbejdsdag.
 
3. FRISK ÅNDE HELE DAGEN
Ligesom du tager deodorant på om morgenen, så du ikke kommer til at lugte af sved i løbet af en travl dag, kan du nemt og hurtigt skylle din mund med SB12 mundskyl, så er du sikker på frisk ånde i hele 12 timer. Det vil sige, at du ikke behøver at bekymre dig om din ånde, når du har møder på arbejde, eller når du senere skal til holdtræning i træningscentret. Når du har spist frokost eller drukket dagens tredje kop kaffe, kan det være en god idé lige at genopfriske den gode ånde med et skud SB12 Spray eller et SB12 boost tyggegummi. Vil du have flotte hvide tænder oveni, skal du prøve SB12 White, som giver hvidere tænder på blot 14 dage, når du bruger den morgen og aften. Den indeholder ikke slibemidler og skader dermed ikke tænderne.
 
 
Du kan købe SB12 i Bilka, Føtex, Matas, Apoteket samt på onlineapoteker.

 

Læs mere om: