Krop & velvære

Gør kroppen forårsfin

Lad et saltholdigt bad, friskpressede juicer og en tørbørstning blive en del af din helt personlige forårsrengøring. Her får du fem gode tips til at gøre kroppen klar til foråret

1. Grøn juice
Du har brug for masser af næringsstoffer, som både opbygger og renser. Lav friskpresset juice af spinat og andet bladgrønt, broccoli, kål, fennikel, spirer, brændenælde og peberfrugt, og drik godt med vand.

2. Udrensende urter
Der findes lægeurter, som stimulerer kroppens udrensningsorganer. De findes som tinkturer, ekstrakter eller som te. Prøv marietidsel (Sylibum marianum), artiskok (Cynara scolymus) og mælkebøtte (Taraxacum officinalis).

3. Epsom-salt
Epsom-salt er et meget mineralholdigt salt fra området Epsom i England. Det indeholder meget magnesium og virker muskelafslappende og udrensende. Brug Epsom-salt i karbadet.

4. Tørbørstning og vekselbade
Stimulerer kredsløbet og vores lymfesystem og hjælper på den måde kroppen med at udskille affaldsstoffer. Brug en hampehandske eller en børste til at massere huden, inden du skal i bad. Start altid ved fødderne, og arbejd frem mod hjertet. Afslut dine bade med at veksle mellem varmt vand og helt koldt vand et par gange.

5. Friske urter
Sørg for at spise eller juice masser af kredsløbsstimulerende urter som f.eks. ingefær, cayenne og hvidløg. Løg og hvidløg indeholder desuden forbindelser, som hjælper med at føre tungmetaller ud af kroppen.

Relevante links

 

Comwell Spalosophy og The Body Shop
Brug for inspiration til
lækre produkter til krop
og hår? Se her
8 tips til sundere hud, hår og negle
Få 8 tips til sundere
hud, hår og negle
 

 

 

 

Læs mere om: