Annonce
Krop & velvære

Få en ”magisk” taske: Det skal der til

De fleste af os kender en kvinde, hvis taske virker nærmest magisk: Uanset hvad du har brug for, så kan hun hive det op ad tasken. Som en slags hverdagslivredder. Og som med det meste trylleri er der en måde at gøre kunsten efter. Se her, hvad du skal have med for at få en ”magisk” taske.

En snack (med genluk)

Det er eftermiddag, maven rumler, og måske har du endda et lige så sultent og umuligt barn siddende på bagsædet eller i cykelvognen. Heldigvis findes der noget, der altid kan klare den slags ulvetime-situationer: snacks! Hvis du kan hive noget op ad tasken, som tager den lille sult, men uden at blodsukkeret stikker helt af, så er du noget nær dagens helt. Nødder er fulde af fibre og det sunde fedt, og hvis du vælger en pose med genluk, har du dem altid ved hånden – uden at have små nødderester liggende i bunden af din taske. Det kan jo i sig selv føles som trylleri. :-)

Papir

Papirservietter er jo nærmest en slags tryllenummer i sig selv: Så snart de IKKE er i tasken, kan vi være helt sikre på, at vi får akut brug for dem. Så hav altid en pakke lommeletter i survival-tasken. Dem får du brug for, når du skal snyde næsen, tørre klamme ting op eller efterlade en besked i nogens forrude (ups).

Noget at skrive med

Kuglepennen er også en af de der hits, man lige kan hive op ad tasken og redde dagen med. Du får en genial idé, lige når mobilen er løbet tør for strøm. Du skal skrive et telefonnummer eller en adresse ned. Nogle turister skal have forklaret ruten til byens torv. Eller når din veninde (ikke dig jo, det er klart) skal skrive den der forrude-besked …

Strøm

Åh, en oplader – den sikre vej til social succes. Eller endnu bedre: en powerbank. Alle vil være din ven, når du har sådan en basse i tasken. Især når julefrokosten bevæger sig videre ud i byen, eller turen ud at spise trækker ud, og barnepigen liiige skal have besked. 

Ild

Juledekorationerne er kreerede, nødderne hældt i skålen, og gløggen i koppen, og alle er klar til at hygge igennem. Men kalenderlyset står bare der og stritter med sin væge. Det kan immervæk være svært at opstøve en fast ryger i disse tider, så hende med lighteren redder julehyggen.
 
Taffel laver flere forskellige nøddeblandinger i poser med genluk. Se hele udvalget af nødder her
 

 

Læs mere om: