Stressede kvinder er ikke i høj kurs ...

Kost & motion

Stressede kvinder er usexede!

Sundhed kommer - helt - indefra, og det er ikke nok at holde dig i fysisk form og spise grønt. Dit mentale helbred er afgørende for din helbredsmæssige tilstand. Og så er den alt afgørende for mændene. De vil nemlig ha’ afslappede kvinder!

Selvfølgelig ved vi alle sammen godt, at det er usundt at være stresset. Men det kan ikke 'kun' føre til depressioner og stress. Det kan også føre til afvisninger fra det modsatte køn. Mænd foretrækker i dén grad kvinder, der slapper af, skriver sitet www.kk.no. Men det er ikke kun os, der står for skud. Vi gider nemlig heller ikke de stressede mænd.

TEGN PÅ STRESS


Anspændthed

Hovedpine

Træthed og søvnproblemer

Åndedrætsbesvær

Utålmodighed

En konstant følelse af mangel på tid

Hurtige, anspændte bevægelser

Irritation

Koncentrationsbesvær

Angst

Rygsmerter

Maveproblemer

Glemsomhed

Kilde: netdoktorStress påvirker hormonerne!
Stresshormonerne i kroppen gør os tilsynsladende mindre attraktive, fordi de f.eks. påvirker huden negativt, og et lavet antal stresshormoner gør os altså mere spiselige. Dét bekræfter et studie gennemført ved Universitetet i Finland.

Samme undersøgelse slår fast, at stress også påvirker frugtbarheden, og da vi ubevidst foretrækker frugtbarhed og gode genener, er dét altså en af grundene til den usexede stressethed.

Stress lige så farligt som rygning
Og skulle man ha' glemt de mange andre gode grunde til at forsøge at geare lidt ned og nøjes med travlhed i stedet fro stress, minder www.kk.no om, at forskere ved Columbia University Medical Centre gennemførte en undersøgelse, der slog fast, at stressede mennesker har et højere indhold af det unde kolesterol i kroppen, har højere blodtryk, og at kronisk stress er lige så farligt som at ryge fem cigaretter om dagen.

Forebyg stresss!
Coach dig selv med online kursus fra
SHOPPEN!Læs mere om: