Tantra massage og yoni massage er nærmest blevet lidt af et modefænomen - ikke mindst efter Renée Toft Simonsen fortalte, at hun også havde prøvet det.
Kost & motion

Kunne en tantra massage være noget for dig?

For nyligt skrev Renée Toft Simonsen om sine oplevelser med tantra massage og yoni massage og i det hele taget er den sensuelle form for massage blevet lidt af et modelune. Kunne det måske også være noget for dig? Bliv klogere på tantra massage her.

Indimellem skal man være modig. Det synes jeg, jeg var forleden, da jeg bestilte en tantra massage. Grunden til, at jeg gjorde det, var, at det nærmest er blevet en trend i min omgangskreds, og at jeg følte mig inspireret af al den snak om, hvor fantastisk det var. Og JA, det var grænseoverskridende - men samtidig var det også fuldstændig fantastisk.

tantra massage

Tantra massage - Undervisnings film

Lær alt om tantra massage og giv jeres sexliv
en forfriskende ny sensualitet. Det indeholder DVD'en:

- En introduktion.

- To små film om at forberede sig til at give/få massage.

- Hands-on instruktioner til mand og kvinde.

KUN 269 ,-

permanent makeupSådan skriver Renée Toft Simonsen i sin klumme hos vores gode venner på Femina. Dét, hun oplevede, var en såkaldt tantra-massage, som også indeholder en yoni-massage, dvs en massage af det inderste af skeden. Det kan forekomme meget seksuelt, og Renee fortæller da også, at det var svært ikke indimellem at føle sig lidt opstemt, men i sig selv er en tantra-massage ikke seksuel.

Hvis du også er nysgerrig på, hvad en tantra massage og/eller en yoni massage er, så har vi samlet en række info til dig her:

- Og længst nede i artiklen kan du se en video, vi fik lov at optage, fra en tantra-massage som den, Renée fik.


Sådan opnår du ekstase med tantra massage og tantra sex:

Klik her

6 spørgsmål og svar om tantra og tantra massage:


Klik her

Tantra - sex med energibevidsthed:

Klik her
Hemmeligheden ved erotisk tantra:

Klik her

SE VIDEOEN: Sådan foregår en tantra-massage:Læs mere om: