(4 portioner.)
Ingredienser
600 g kalkunbryst
Marinade:
2 spsk. olie
3 spsk. citronsaft
1 tsk. rosmarinnåle
1 fed hvidløg (presset)
Sådan gør du:
Marinaden røres sammen. Kalkunbryst smøres ind heri og pakkes i en plastikpose og stilles i køleskab natten over. Vendes en enkelt gang.
Stegning:
Steges først 30 min. ved 200 gr. og tages ud og dækkes med folie og et håndkløde i ca. 20 min. Steges så videre i 30-45 min., alt efter hvor stort stykket er.
Hviler lidt, inden det skæres.
Energi-information pr. portion
Energi 230kcal / 963kJ
Fedt 11g
Kulhydrater 2g
Protein 33g
Alkohol 0g
Kostfibre 0g
SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HER
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk
RELEVANTE LINKS
![]() | ![]() | |
Prøv Renées fantastiske kålsuppekur | Shapewear køb i femina- shoppen.dk |