(4 portioner.)
Ingredienser
1000 g Rosenkål
2 tsk. Rapsolie
2 spsk. Soyasauce
1 tsk. Ingefær, revet
40 g Cashewnød, groft hakket
Sådan gør du:
Stokken særes fra rosenkålen og de yderste blade fjernes
Kålen koges i 5 min. letsaltet vand
Rosenkålen afdryppes
Dressingen blandes af olie, sojasovs og revet ingefær
Salten pyntes med grofthakkede cashewnødder
Energi-information pr. portion
Energi 234kcal / 976kJ
Fedt 9g
Kulhydrater 31g
Protein 15g
Alkohol 0g
Kostfibre 0g
SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HER
Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk
RELEVANTE LINKS
![]() | ![]() | |
Prøv Renées fantastiske kålsuppekur | Shapewear køb i femina- shoppen.dk |