Kost & motion

Kostplan: Kyllingelår med majssalat og bagte kartofler

Slankedoktor giver dig en ugemadplan, der giver dig inspiration samt energi og overskud til at opnå og holde et vægttab. Her får du opskriften på kyllingelår med majssalat og bagte kartofler

Kyllingelår med majssalat og bagte kartofler

(5 portioner)
Ingredienser
800 g Kylling, ben, kød og skind, rå
1 stk. Citron, rå
0,5 tsk. Oregano eller rosmarin
1,5 dl Fromage Frais 0,3%
1 tsk. Soja sauce
2 ds. Majs, kerner, konserves
2 stk. Peberfrugt, rød
1 bdt. Forårsløg, rå
600 g Kartoffel, bage, rå
2 tsk. Salt, havsalt
1 tsk. Peber, hvid

Sådan gør du:
Kyllingelår

1. Skær dybe ridser i kyllingelårene (så marinaden trænger ind). Læg dem i et ildfastfad.
2. Bland marinaden af citronsaft og krydderurter (gerne friske), gnid kyllingestykkerne med den, og lad dem trække 30 min.
3. Krydr kyllingestykkerne med salt og peber, steg dem i ovnen ved 175°C i ca. 40-45 min., indtil kødet er gennemstegt og mørt, og kødsaften er klar.
Bagte kartofler
1. Kartoflerne vaske og pakkes i alufolie.
2. Bages i ovn ca. 1 time ved 175° C til de er møre.
Majssalat
1. Fromage frais smages til med soja sauce, salt og peber
2. Majs hældes i en sigte til afdrypning.
3. Peberfrugt renses og skæres i små terninger.
4. Forårsløg renses og skæres i tynde skiver.
5. Grøntsagerne blandes med dressingen.

Tips:
De marinerede kyllingestykker kan steges på grill - stegetid ca. 1 time.

Serveringsforslag:
Salaten kan serveres både som dressing i de bagte kartofler og ved siden af. Gem lidt af de fintsnittede forårsløg til pynt.

Energi-information pr. portion
Energi 512kcal / 2142kJ
Fedt 16g
Kulhydrater 53g
Protein 41g
Alkohol 0g
Kostfibre 6g

SE MADPLANEN FOR HELE UGEN HER

Få flere tips og tricks til dit vægttab hos Slankedoktor.dk

RELEVANTE LINKS

 
  Prøv Renées
fantastiske
kålsuppekur
Shapewear
køb i femina-
shoppen.dk