Kost & motion

Dukan Kurens fase 1 : Angrebsfasen

I angrebsfasen består din kost udelukkende af protein, og du vil se kiloene flyve af!

I angrebsfasen spiser du udelukkende protein (æggehvider, visse former for kød, fisk, skaldyr, fjerkræ og fedtfattige mælkeprodukter).

At begrænse indtaget til udelukkende proteiner giver et forbløffende hurtigt vægttab der kan sammenlignes med andre proteinpulverkure, men som ikke har de samme ulemper. Angrebsfasen har en gennemsnitlig varighed på 5 dage. Du skal gå en tur på 20 minutter hver dag.

> Læs også : Alt du skal vide for at få succes med Dukan kurendukan kuren fra ude og hjemme Kom godt i gang med Dukan Kuren for kun 20 kr Det behøver ikke være besværligt at leve efter Dukan Kuren. Du kan købe de fem populære og let læselige hæfter med alt du skal vide, for kun 20 kr pr. stk. i Qshoppen.

> Køb hæfterne om Dukan Kuren her
Det må du spise i Dukan kurens angrebsfase

I angrebsfasen må du spise så meget du vil og når du føler dig sulten, du skal bare holde dig til de tilladte fødevarer.

Tilbered kødet som du vil, men undgå at bruge smør, olie og fløde. Jo mere du steger kødet, jo mindre fedt er der tilbage. Og det er det mål der er med dukan kuren, at spise så rent protein som muligt.

  • Oksekød : alt der egnes til at blive ovnstegt eller grillet ; steak, filet, højreb og roastbeef.
  • Kalvekød : Kalvekød, kalvesteg, kalvelever og kalvekoteletter uden fedtkant.
  • Indmad (Lever fra kalv, okse og fjerkræ, samt tunge fra kalv og lam)
  • Fisk (Alle fisk er tilladt, både fersk, frossent, røget, tørret og konserves uden olie)
  • Skaldyr (Rejer, tigerrejer, fjordrejer, krabber, taskekrabber, strandsnegle, hummer, jomfruhummer, østers, muslinger, venusmuslinger og kammuslinger)
  • Fjerkræ (Alt fjerkræ er acceptabelt i Dukan Kuren, bare ikke ænder og gæs. Du må ikke spise skindet, men må godt stege det med skind og fjerne det før servering)
  • Æg (Du må spise æg i alle de forskellige former ; blødkogt, hårdkogt, spejlæg, røræg osv. Minimer æggeblommerne mest muligt, fx 2 del æggehvide til 1 del æggeblomme.)
  • Vegetabilske proteiner (Heriblandt tofu, Seitan, Tempeh, Sojabøf, sojagranulat, sojamælk, sojayoghurt)
  • Yoghurt (yoghurt naturel og yoghurt tilsat smagsstoffer - frugtyoghurt max 200g om dagen), a38, fromaige frais.

Halvanden liter vand om dagen

Alt der er på den "tillladte liste" i Dukan Kurens angrebsfase er op til dig om du vil indtage, lige bortset fra halvanden liter vand om dagen. Vandet skyller kroppen igennem og fjerner affaldsstofferne og undgår dermed at forbrændingen går i stå.

Te, urtete, kaffe må godt medregnes i den daglige vand ration. Cola light og andre læskedrikke med lavt sukkerindhold må du også godt drikke under hele Dukan Kuren.dukan kuren Spar 30% på "Dukan Diæten"

"Dukan Diæten" er biblen bag Dukan Kuren skrevet af Dr. Pierre Dukan, og i denne bog får du det fulde overblik, teoretiske baggrund for kuren samt opskrifter til de forskellige faser.

> Køb "Dukan Diæten" her

Halvanden spiseskefuld havreklid

I angrebsfasen skal du spise halvanden spiseskefuld havreklid hver dag. Du kan spise det i form af en havreklid pandekage for at gøre det lidt mere spændende.

Dukan Kurens 4 faser


angrebsfasen fase 1
Fase 1 : Angrebsfasen
vekselfase
Fase 2 : Vekselfasen
konsolideringsfase
Fase 3 : Konsolideringsfasen
stabiliseringsfasen
Fase 4 : Stabiliseringsfasen