Kost & motion

Crunchy choko-mousse-iscreme

Her får du en lækker opskrift på en sund og crunchy chokoladeis - god som dessert eller når sukkertrangen melder sig

Det skal du bruge:

1 stor moden avocado

½ dl agavesirup

1 dl rå kakao

10 dadler uden sten,

udblødt i vand

4 spsk. lecitingranulat

1 knsp. himalayasalt

4 dl vand

rå kakaonibs til drys

Sådan gør du:
Blend alle ingredienser, og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du fryse cremen i ca. 4 timer - men rør gerne i den ca. hvert 20. minut, indtil den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård, kan du gøre isen cremet ved at køre den en tur i en foodprocessor eller blender. Drys med rå kakaonibs inden servering.

FIND FLERE OPSKRIFTER I E­BOGEN "N'ICE CREAM - MAGISKE SUNDE ISDESSERTER" ELLER PÅ CAROLINEFIBAEK.DK