Annonce
Kost & motion

3 ting, du kan spise for at gøre tarmen glad

Ondt i maven eller forstoppelse er desværre ret almindeligt for mange af os. Den gode nyhed er, at det behøver det ikke nødvendigvis at være. Du kan spise dig til en mere velfungerende tarm og bedre fordøjelse. Se her hvordan.

En velfungerende tarm og en god fordøjelse kommer ikke altid af sig selv. Desværre. Mindst en gang om året har mere end en tredjedel af os symptomer på forstoppelse. Og alle, der har prøvet det, ved, hvor ubehageligt det kan være. Heldigvis behøver du ikke at affinde dig med det, når du er ramt. Du kan nemlig spise dig til en sundere tarm og mere velfungerende fordøjelse. Hvordan gør du så det? Det gør du ved at gå efter at få fødevarer, der indeholder probiotika og præbiotika.

Probiotika er de bakterier, der har en gavnlig effekt på tarmsystemet, mens præbiotika er ”mad” til de gavnlige tarmbakterier. Begge dele er på hver deres måde dermed med til at behandle og lindre forstoppelse, støtte op om din fordøjelse og sikre en normal tarmpassage.

3 ting, du kan spise for at gøre tarmen glad

  • Spis probiotika i form af syrnede mælkeprodukter som A38 og kefir. Du kan også få probiotika via fermenterede produkter – f.eks. surkål, kimchi og miso.
  • Spis præbiotika i form af kostfibre, som du finder i bl.a. fuldkorn og grøntsager som jordskokker, artiskok, broccoli og grønkål.
  • Tag LACTOCARE Digestive Comfort, der indeholder både præbiotika og probiotika. I et brev får du 2,5 gram opløselige fibre og 3 milliarder mælkesyrebakterier for­delt på fire forskellige stammer. Brevet opløses i væske og smager af appelsin.

Du kan have gavn af at spise mere pro- og præbiotika, hvis du …

… ikke spiser den anbefalede mængde frugt og grønt dagligt

… har forstoppelse eller træg mave

… er gravid

 

LACTOCARE Digestive Comfort har vist sig at have indflydelse på forøgelsen af slimhindens tykkelse og tarmcellernes evne til at optage næ­ring. Ved forstoppelse indtages et brev to gange dagligt, ved fordøjelseskomfort 1 brev dagligt.  

Du kan købe LACTOCARE på apoteket. Læs mere om LACTOCARE her