https://imgix.femina.dk/2022-05-24/BEAUTEheader2kopi_0.jpg
Annonce
Skønhed

Guide: Træn dit ansigt med en ansigtsmassage

3. juni 2022
Annonce for Decléor
En sund og stærk hud behøver ikke kræve det helt store. Du kan sagtens selv give din hud den glød, du savner, ved at træne din ansigtsmuskulatur. Her får du en guide til at træne dit ansigt med en afslappende og opstrammende ansigtsmassage.
https://imgix.femina.dk/2022-05-23/LogosPlandetravail.png

Ahh – der er få ting, der er mere afslappende og fornyende end en ansigtsmassage af kyndige hænder, der giver huden ny energi og en følelse af at blive strammet lidt op.

Det er godt nok sjældent, at vi tillader os selv et besøg hos massøren, for det er både dyrt og tidskrævende – og føles ærlig talt lidt for luksusagtigt på hverdagsbasis.

Men en flot glød og en opstrammet hud behøver hverken være besværligt, dyrt eller tidskrævende. Det kræver blot, at du bruger et par minutter om dagen på at træne din ansigtsmuskulatur gennem en opløftende ansigtsmassage.

Længere nede finder du en trin for trin-guide til en afslappende ansigtsmassage.

Hvorfor skal du træne dit ansigt?

Vi har længe vidst, at det var gavnligt at styrketræne og dyrke cardio for at holde krop og hjerte sundt og raskt. Så hvorfor ikke også træne ansigtsmuskulaturen?

Ansigtet er fyldt med muskler, som vi bruger hver dag, og som kan blive trætte og spændte. Også huden i ansigtet udsættes for vind og vejr og har godt af at blive stimuleret indefra.

Blot en kort ansigtsmassage kan gøre underværker for din hud. En massage sætter nemlig gang i blodcirkulationen i huden og giver den en naturlig glød. Samtidig vil du opleve, at huden føles fornyet, opstrammet og afstresset.

Hvornår og hvor længe skal du massere?

Faktisk er det både godt at starte og slutte hver dag af med en ansigtsmassage. 2-3 minutters massage om dagen vil medføre en mærkbar forskel, men det er også fint bare at massere i et minuts tid.

En morgen-ansigtsmassage kan være en dejlig start på dagen. Det er en rolig måde at vågne på og liver ansigtet op. Men også om aftenen kan det være en god idé at massere ansigtet, så dine celler kan bruge natten på at regenerere og blive fornyet.

Hvilke produkter skal du massere med?

Det er rart at massere med et produkt, da det lader hænderne glide let og behageligt hen over huden. En natbalsam og et æterisk olieserum med aromaessens giver netop den effekt og gør massagen til en afslappende og aromatisk oplevelse.

Decléors Lavender Fine Night Balm og Lavender Fine Aromessence er begge udviklede til formålet. Samtidig bidrager produkterne til en stærkere og glattere hud med mere glød.

Lavender Fine Night Balm er en anti-age balsam, som påføres ansigtet og halsen inden sengetid. Den virker fugtgivende og blødgørende og indeholder æteriske olier af lavendel og iris, som beroliger og strammer op. Lavender Fine Aromessence er et naturligt anti-age olieserum med æterisk olie fra lavendel og iris, som føles silkeblød på huden. Den er fyldt med antioxidanter, som beskytter huden.

https://imgix.femina.dk/2022-05-31/essensognat.png

Find Decléors Lavender Fine Night Balm her og Lavender Fine Aromessence Serum her.

Guide: Træn ansigtsmuskulaturen med en ansigtsmassage

 • Varm de valgte produkter op mellem hænderne.
 • Løft hænderne op til ansigtet, og træk vejret dybt ind for at lade din krop slappe helt af gennem aromaterapien.
 • Påfør produktet i ansigtet og på halsen i lange, bløde strøg.
 • Placér dine fingerspidser under læberne, som om du skulle til at taste på et computertastatur, og tryk så udad. Gentag bevægelsen rundt om underlæben. Bevægelserne illustreres i videoen nedenfor.
 • Flyt fingerspidserne op til smilerynkerne på højre side af næsen, og gentag bevægelsen fra steppet ovenfor tre gange. Forestil dig, at du “trækker” rynken ud.
 • Gentag bevægelserne tre gange ved smilerynkerne på venstre side af næsen.
 • Flyt fingerspidserne op midt på panden, og gentag bevægelserne fra før. Træk opad og nedad tre gange.
 • Flyt nu fingerspidserne op til højre tinding, og gentag bevægelserne tre gange.
 • Gentag ved venstre tinding.
 • Flyt fingerspidserne op mellem øjenbrynene, og gentag bevægelserne tre gange. Træk udad mod øjenbrynene.
 • Læg hænderne forskellige steder på ansigtet – på kinderne og over øjnene – for at køle ansigtet ned og slappe af.

I videoen herunder kan du se, hvordan du udfører bevægelserne i ansigtsmassagen. Du kan finde flere guides til ansigtsmassager på Decléors YouTube.

Decléor

Decléor er et af de ledende hudplejemærker indenfor aromaterapi fyldt med ingredienser af naturlig oprindelse. Siden 1974 har essensen i deres produkter været æteriske olier, som har en kraftfuld effekt på både huden og sindet. De æteriske olier er nøje udvalgt med fokus på høj kvalitet, effektivitet og sundhed af en ekspertgruppe af aromaterapeuter, aromakologer og dermatologer. Decléors mål er, at hudplejeprodukterne skal bestå af mindst 95 % ingredienser af naturlig oprindelse. For Decléor er skønhed mere end blot hudpleje – det er balance for hud, krop og sind, som skabes gennem aromaterapeutiske dufte.

Læs også