https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1341-marlene-tester.jpg
Skønhed

FEMINA tester: Fnug neglelak

11. oktober 2013
af Marlene Kronborg
Fnugs nyeste neglelakkollektion indeholder metalliske og sjove texture. Helt som trenden foreskriver. Og selvom jeg er meget til de klassiske neglelakker, så er jeg alligevel sprunget ud i at teste farven Blitz

Jeg oplever rigtig ofte, når jeg er ude at blive spurgt om mine personlige anbefalinger og favoritter, når det gælder makeup, cremer, dufte – ja, faktisk alt indenfor skønhedsuniverset. Derfor vil jeg meget gerne dele mine oplevelser med jer her, da jeg i forbindelse med mit job tester mange forskellige produkter.

Ps. Testene er personlige oplevelser. Altså hvad der passer til min normal/kombineret til tør hud og duftpræferencer. Alle er jo forskellige.

FNUG NEGLELAK PREAUTUM COLLECTION 13

Den giver en lidt ru krakeleret overflade, men er faktisk ret pæn, da den er sølvfarvet. Et lidt råt look. Jeg var ret overrasket over, hvor hurtig den tørrede og en ekstra bonus er, at du ikke kan se, hvis du fejler lidt, da den krakeleret overfalde dækker over det. Perfekt til en utålmodig sjæl som jeg, der ofte kommer til at kratte lidt i overflade. Den holdt i ca. 5 dage, så det er ikke sidste gang, at den kommer på.

Fnug Blitz til 125 kr.

Som bonusinfo er den uden formaldehyde, toulene og DBP.

fnug.com

LÆS OGSÅ: FEMINA tester øjnemakeupfjerner

Læs også