Mode

Tre nü-butikker, tre aftener, 100-vis af begejstrede kvinder

af Lene Rode 7. marts 2012
Foto: nü by Staff Woman
Det blev en stor succes, da FEMINA og nü by Staff Woman for nyligt inviterede FEMINA-læsere til shoppingaften i København, Næstved og Randers

Hos nü by Staff-Woman mødes skandinavisk design og etnisk boheme. Og den organiske stil passer perfekt ind i en tidsånd, der kræver bæredygtighed, langtidsholdbarhed og kvalitet.

Så da nü by Staff-woman inviterede FEMINAs læsere til shopping-aften, blev de gratis billetter revet væk, og nü måtte melde alt udsolgt den allerførste dag.

Vin, tapas, goodiebags og shopping var et tilbud, læserne ikke kunne sige nej til. Og de valfartede fra hele landet, til tre af nü by Staff-womans konceptbutikker i København, Næstved og Randers.

Køb nü by Staff-Woman onlineDer var slet ikke prøverum nok, så kvinderne slog sig løs og prøvede tøj overalt i butikkerne.

Ved samme lejlighed fik nü by Staff-womanlejlighed til at præsentere både sin nye serie økologiske hudplejeprodukter - og ikke mindst nü home. En linje af eksklusive boligtekstiler i samme karakteristiske stil og kvalitet som tøjet. Og begge dele vakte stor begejstring hos de købelystne damer.