Makeup

O.P.I neglelak: Verdenskendt kvalitets neglelak

af Redaktionen - Indeholder affiliate-links 6. juni 2014
O.P.I er verdenskendte for deres lækre neglelakker i flotte farver og god kvalitet

OPI er blandt verdens førende specialist indenfor neglelakker, med over 400 nuancer der sælges i mere end 70 lande. OPI neglelak har været på markedet i over 20 år, har vundet et utal af priser og er internationalt (aner-)kendt for deres neglelakker af høj kvalitet.Især OPI neglelakkernes fænomenale dækkeevne der skyldes den høje koncentration af pigment i lakken, er blandt det der adskiller OPI neglelak fra de andre mærker på markedet.

Læs også : 6 ting du ikke vidste om dine negleNu kan du købe din helt egen OPI neglelak i Qshoppens store udvalg. Vi sælger neglelakker i alverdens nuancer i alle regnbuens farver. Find også alt det fede tilbehør, der gør det lige dét nemmere vedligeholde og pleje dine negle. Kig med herunder hvor vi guider dig til det store udvalg af OPI neglelak.

OPI neglelakSe det store udvalg af OPI neglelakker i Qshoppen. Du kan vælge mellem sæsonens fedeste nuancer i alle regnbuens farver.Gå til udvalget af OPI neglelakker OPI Drip Dye - NeglelakstørrerTør neglelak efter 1 minut, og fuldstændig tør efter 5 minutter - lyder det som noget du kunne bruge? Så er Drip Dry til for tiden. Tilsat sunde og nærende ingredienser der plejer neglebåndene er Drip Dry perfekt til dig der går op i velplejede hænder til en travl hverdag.Køb Drip Dry hos Magasin OPI Avoplex Cuticle Oil to go - NeglebåndsplejeHold dine neglebånd velplejede og smukke med den nærende olie fra OPI der indeholder Vitamin E, avokado og diverse olier.Køb neglebåndspleje her OPI acetone fri neglelak fjernerGiv dine negle førsteklasses behandling med OPI's helt egen neglelak fjerner. Den er mild, skånsom og fjerner lakken uden acetone og med aloe vera der fugter negle og neglebånd.Køb neglelak fjerner her OPI neglelak kombi pakkeForkæl dig selv med hele 4 af OPI's neglelakkerne på en gang til en formidabel pris.Køb kombi pakken i Qshoppen OPI Rapidry spray Det er slut med at vente på at neglelakken tørrer når du har Rapidry. Sprayen får neglelakken til at tørre lynhurtigt og giver en blank og smuk overflade.Køb Rapidry her OPI neglelak fortynderForlæng levetiden på dine neglelakker med OPI's helt egen neglelak fortynder.Køb neglelak fortynder her OPI Nail corrector pen Fjern det uønskede neglelak fra neglebånd eller andre steder på fingrene super nemt med OPI's nail corrector pen.Køb nail corrector pen her