Kendall_Jenner
Stil

Kendall Jenner fortolker et af Carrie Bradshaws mest elskede looks, og vi er vilde med det

21. juli 2023
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix
Om det er år 1999 eller 2023: Det her look holder altid.

Kendall Jenner har virkelig fat i den lange ende, hvad angår sine outfits lige nu.

Fra yndige, enkle Bottega Veneta-kjoler til smarte kombinationer af blazer, skjorte og kasket er der næsten ikke det, modellen ikke kan slippe afsted med. Ja, selv til Jacquemus’ uundgåelige show i Versailles-haven, stjal hun showet i et look, der indeholdt mere end en reference til Prinsesse Dianas uforglemmelige stil.

Men det look, der for alvor har fanget vores øje for nylig, er lige så tidløst, som det er enkelt at genskabe. Med eller uden overlæg genskabte Kendall Jenner nemlig et af Carrie Bradshaws mest elskede (og kopierede) looks fra "Sex and The City"s anden sæson, der rullede over skærmene for 24 år siden i 1999.

Looket består i al sin enkelhed af en kropsnær grå minikjole uden pynt og detaljer tilsat stopsandaler og en smuk taske. I Carries 1999-tilfælde var tasken en vintage-model fra Gucci, mens Jenner havde valgt at svinge Bottega Venetas nyeste bud på en kulttaske, modellen "Andiamo", over armen.

Og lige netop dette look er lige så aktuelt i dag, som det var for 24 år siden, eftersom alt, der smager lidt af 90’ernes enkle minimalisme, er i høj kurs netop nu. Og Kendall genskabte det altså til perfektion med sin grå St. Agni-kjole.

Men Jenner er ikke den eneste, der har genskabt det udødelige look for nylig.

Den svensk-danske influencer Hanna Stefansson genskabte ikke bare looket, men hele scenen fra episode 15 i anden sæson af "Sex and the City", hvor Carrie efter en mislykket date med novelleforfatteren Vince Vaughn finder sine tre veninder til brunch og banker på restaurantens vindue.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også