Hudpleje

Pas på din hud i solen

af Marlene Kronborg 25. januar 2011
foto: PR, Colourbox m.fl.
Står den snart på skiferie eller på solferie sydpå, så husk godt med solcreme til den vinterblege hud, der har været gemt væk i mange måneder

Pas på din hud i solen

ANSIGT: Blød og cremet solbeskyttelse til ansigtet med La Roche-Posay Anthelios SPF 30, 50 ml, 129 kr.
DEN LETTE: Synes du, det er for besværligt med creme, så benyt Dermalogicas Full Spectrum Wipes SPF 15 lige til at tørre over huden. 15 stk., 250 kr.
SOS: Praktisk solstick til de mest udsatte områder som næse, ører og ar. Capital Soleil Stick Ultra Protection 50+ fra Vichy. Pris 115 kr.
INDEFRA: Forbered huden på solens stråler med Imedeens Tan Optimizer-tabletter. Efter 16 uger er huden op til 40 procent bedre beskyttet mod UVB-stråler. 60 stk., 410 kr.
HÅR: UV-beskyttende hårmist, der sikrer håret en usynlig beskyttelse mod solens stråler i op til 16 timer. Aveda Sun Care Protective Hair Veil, 100 ml, 295 kr. På skiferien befinder vi os langt over havets overflade, hvor luften både er tyndere og mere ren. Solens UV-stråling intensiveres derfor og kan reflekteres helt op til 85 procent i sneen.
BAGEFTER: Tilfør huden en god og helende pleje, efter at den har været udsat for solen. Så er den klar til endnu en dag. After Sun Repair, 100 ml, 250 kr.
LÆBER: Beskyt de udsatte læber med Garniers Ambre Solaire SPF 20 Lipstick uden farve, 29,95 kr.