Have

5 idéer til hyggelige aftner på terrassen

Af Lene Nissen/peekaboodesign.dk, redigeret af Britt Endicott 19. juli 2017
foto: Lene Nissen
Nyd de lyse aftner på altanen, terrassen eller i haven i hyggeligt indrettede omgivelser. Vi giver dig 5 idéer til uimodståelige udehjørner.

Lange lyse aftner er der heldigvis mange af endnu, og det gælder bare om at nyde dem i det fri. Find en krog på terrassen, altanen – eller i parken – og indret den hyggeligt, så du kan nyde aftenen i fulde drag.

Lyse aftner med lanterner og puder

Selv om aftnerne stadig er lyse længe, så giver det en god stemning med lanterner i hyggehjørnet i det fri. Også lune plaider, fine puder og behagelige møbler skal der til.

Og krukker med grønne planter ved de gode siddepladser giver den helt rigtige frodige stil.

Klik igennem galleriet herunder for at se vores 5 gode idéer til hyggelige udekroge.

Lyse aftner på terrassen

Du kan sagtens indrette et hjørne på terrassen lige så hyggeligt, som var det indenfor. Men brug gerne en sammenklappelig stol, så du nemt kan flytte den ind igen, hvis der kommer en byge. Stolen er fra Skovshoved Møbelfabrik, plaiden fra Bolia, og puderne og bordet er fra Jysk. 

Læg forskellige tæpper direkte på terrassen eller græsset – det giver en hyggelig stemning af stue udenfor og luner under fødderne. Læg evt. et gammelt stykke voksdug under dine tæpper, så du er sikker på, at I kan sidde tørt.

… til når duggen falder. Vi har lagt det hele på en lille skammel af bambus, og lige præcis møbler i træ og bambus er værd at kigge efter, hvis du vil indrette i en afslappet og naturlig stil – både inde og ude. Skamlen er fra NorthbyNorth.

Stil en lille bænk eller et bord tæt på din yndlingssiddeplads i det fri. Så kan du sætte en højtaler, blomster og en tekop på den og nemt nå både din varme drik og musikken. Her har vi lavet en hyggelig, feminin opstilling med bl.a. en lyserød transportabel højtaler fra Urbanears. Bænken er fra North by North.

Hvis solen hænger lavt, så søg hen i skyggen af et træ med din yndlingsstol. Her kan du nyde roen, duftene og en god bog. Fyld stolen med puder og en lun plaid, så du kan blive siddende, selv når aftenen er blevet køligere.