Forny dit badeværelse for få midler
Bolig

Forny dit badeværelse

Af Eva-Marie Wilken, redigeret af Britt Endicott 23. august 2017
foto: Martin Sølyst
Indret dit badeværelse for få midler med små ting som lækre sæber og nye håndklæder. Der skal ikke så meget til for at give rummet et frisk pust.

Træt af badeværelset? Så kig her, hvor vi viser detaljer – og enkelte større løsninger – der kan gøre en forskel.

Badeværelse i ny stil

Du behøver ikke altid at tage den store pung frem, hvis du ønsker at forny dit baderum. Nye håndklæder, smart opbevaring og parfumer og cremer i pæn emballage kan være lige de detaljer, der gør rummet nyt, friskt og lækkert at se på. Er du heldig, at dit badeværelse i forvejen er i neutrale farver, kan du også nemt fuldstændig ændre farveholdning med nyt tilbehør.

Klik igennem galleriet herunder for at se vores 5 idéer.

Forny badeværelset

En helt almindelig bakke har fået et nyt fint udseende med en tapetrest. Og reolen den står på har også fået nyt liv med et stykke tapet med marmormotiv. Tapeterne er fra Mandrup Poulsen Tapeter og Ferm Living. Husk at lakere med tapetlak, så tingene ikke bliver ødelagt af fugt. 

Det ser sødt ud at bruge et gammelt bord som badeværelsesmøbel men kræver selvfølgelig lidt håndværkerkundskaber at montere med vask osv. Du kan også bruge en kommode eller skænk, hvis du gerne vil have opbevaringsplads med i købet, men denne løsning virker let og fin på det lille badeværelse. Vasken er fra Copenhagen Bath.

Hæng en smart opbevaringstavle op til småting som vaskeklude, cremer og parfumer. Så er tingene lige ved hånden, optager ikke plads i skuffer og omkring vasken – og samtidig kan de pynte. Denne opbevaringsløsning er fra Au Maison.

Forkæl dit badeværelse – og dig selv – med nye små håndklæder og lækre sæber og dufte, gerne i smukke emballager. Det giver en dejlig luksushotelstemning og pynter. Her sæbe og parfume fra Rebekka Notkin og håndklæde fra Au Maison.

Et par små spejle, fine opbevaringsæsker og nye håndklæder kan være nok til, at badeværelset ser helt nyt ud. Messingkasse og håndklæder er fra Au Maison. Spejlene er fra A Simple Mess.