Helsam
Kost og helbred

Helsam kårer årets produkter 2016

Igen i år har over 100 leverandører fra helsekostbranchen kæmpet om at blive kåret som årets bedste helseprodukt inden for både kosttilskud, skønhedspleje og fødevarer i forbindelse med Helsam Messen. Forud for kåringen har de danske helsekostbutikker afgivet deres stemme på de produkter, som de mener, fortjener prisen. Se hvem de heldige vindere blev.

TryptoN*AT - Årets Produkt 2016

TryptoN*AT fra Natur-Drogeriet blev kåret til ”Årets Produkt 2016” med ordene:

*Unik sammensætning

*Fantastisk virkning

*Super respons fra kunder

Sov godt - føl dig mindre træt og udmattet

TryptoN*AT er tryptofan kombineret med kendte urter som baldrian, der giver bedre søvn, og vitaminer og mineraler, heriblandt magnesium, der virker afslappende på dine muskler og nerver, så du vågner og føler dig mindre træt og udmattet.
Tryptofan er en essentiel aminosyre, der ikke produceres i kroppen og derfor skal tilføres gennem kosten. Tryptofan omdannes i løbet af natten til hormonet melatonin, der ved dagslys omdannes til serotonin. Det er derfor optimalt at indtage tryptofan inden sengetid - gerne med en teskefuld honning, da det søde honning er med til at øge optageligheden af tryptofan.
TryptoN*AT indeholder tryptofan, B-vitaminer, magnesium, baldrian, passionsblomst og kamille.

Mangel på søvn kan give allergi

Ingefær Shot med pære og citron - Årets Fødevare 2016

Ingefær Shot fra Svane blev kåret til ”Årets Fødevare 2016” med ordene:

*Velsmagende

*Styrker folkesundheden

*Først på markedet

*Rammer tidens trend

Kom godt i gang med dagen

Det økologiske Ingefær Shot består af ingefær, pæresaft og citronsaft med naturligt indhold af frugtsukker. Shottet drikkes afkølet i et shotglas, men kan også blandes i morgenjuice, hvis du ønsker at mildne den friske smag. Ingefær har utrolig mange sundhedsmæssige fordele og har af samme årsag været brugt til bl.a. medicin og madlavning i flere århundreder. Ingefær er en fantastisk kilde til at få A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, E-vitaminer, magnesium, kalium, fosfor, silicium, jern, natrium, calcium, zink og beta-caroten.

Kage med ingefær

OrganiCup - Årets Hudpleje 2016

OrganiCup fra OrganiCup ApS er den revolutionerende menstruationskop, der let opsamler menstruationen, hvorfor man slipper for gener som lugt, udtørrethed, svamp, smerter mm. OrganiCup giver en ukompliceret menstruationsperiode, er økonomisk fordelagtig, da det nedbringer forbrug af bind og tamponer samt er miljøvenlig. OrganiCup holder i op til ti år og kan bruges i op til 12 timer ad gangen.

Vind Årets produkter 2016

Deltag i konkurrencen og vind en lækker sampak med de produkter, der løb af med prisen i kategorierne: Årets Produkt, Årets Fødevare og Årets Hudpleje  - Svar på nedenstående spørgsmål og send dit svar til [email protected]

Hvilke leverandører står bag de 3 vindende produkter?

Psst… svaret kan du finde på Helsam.dk

Konkurrencen slutter fredag den 23. sept. – så skynd dig!

Vinderen vil blive kontaktet direkte og offentliggøres i næste nyhedsmail. 

Ansatte hos Helsam A/S samt deres familie kan ikke deltage i konkurrencen.

 

Læs mere om: