Hovedretter

Piccalilly

Opskrift på skøn hjemmelavet piccalilly, som går perfekt til tartar eller hakket i mayonnaise til remoulade.


Opskrift på skøn hjemmelavet piccalilly, som går perfekt til tartar eller hakket i mayonnaise til remoulade.




Piccalilly (ca. 1 liter)

Ingredienser Fremgangsmåde
600-700 g blandet løg,
blomkål, gulerod, rosenkål
2 dl eddike
2 spsk sukker
1 tsk sellerisalt
1 tsk gurkemeje
2 tsk sennepsmel
(gerne Colman's)
1 tsk mel




Skær alle grøntsagerne i små stykker og kom i en gryde med eddike og sukker.

Kog under låg i ca. 5 min.Tilsæt lidt vand, hvis det er for tørt.

Ryst sellerisalt, gurkemeje, sennepsmel og mel sammen med ca. 1 dl koldt vand og tilsæt grøntsagerne.

Lad piccalillyen koge under omrøring i 2-3 min., inden den hældes på skoldede glas.

Server f.eks. til tatar eller hakket i mayonnaise til remoulade.



Dæk op til et hyggeligt og sødt bbord med disse produkter fra hollandske PIP i SØNDAGs webshop:

Lyseblå skål m. fugl
- PIP collection
Beige tallerken m. sommerfugle
- PIP collection
Viskestykket Ruby Robin
- PIP collection




Læs mere om: