Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Lav din egen barbecuesauce
4. juli 2012
Opdateret 12. april
af Julie Hey
Der er ikke noget bedre end at grille, og med denne opskrift kan du lave din helt egen barbecuesauce
Ingredienser
Ca. 1 ¼ l2 spsk olie
2 løg
2 fed hvidløg
1 rød chili
2 stilke bladselleri
500 g tomater
1 æble
1 dl portvin
½ dl vineddike
1 spsk farin
1 spsk gule sennepsfrø
Salt, peber
Et nip allehånde
½ tsk revet muskatnød
Fremgangsmåde
Kom olie i en gryde og damp hakket løg, hvidløg og chili.
Tilsæt ituskåret selleri, tomater og æble sammen med portvin, eddike og sukker.
Kog op og tilsæt krydderier. Lad det hele koge i ca. 30 min. hvorefter det blendes.
Hæld op i en skål og smag til evt. med mere salt, peber, chili.
Hæld på skoldede glas og opbevar i køleskabet. Holder ca. 2 uger. Kan evt. fryses.
Se flere opskrifter på hjemmelavet sauce her.
Opskrifter på hjemmelavet sauce
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også