Hovedretter

Hønsesalat med pitabrød

TID: Ca. 20 min.3 kyllingefileterSellerisaltBacon i skiver2 spsk god mayonnaise (Hellmann'seller posemayonnaise)Ca. 1 spsk creme

TID: Ca. 20 min.

3 kyllingefileter
Sellerisalt
Bacon i skiver
2 spsk god mayonnaise (Hellmann's
eller posemayonnaise)
Ca. 1 spsk creme fraiche
Citronsaft
Soja
Salt og peber
3-4 stilke bladselleri
2 forårsløg
Lidt broccolistok

Tilbehør:
Pitabrød
Bredbladet persille

Kog kyllingefileterne i vand tilsat lidt sellerisalt i ca. 8 min. Afkøl lidt og skær i terninger. Imens steges bacon og lægges på fedtsugende papir.
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen med citronsaft og lidt soja og krydr med salt og peber. Tilsæt snittet bladselleri, forårsløg og broccolistok. Vend kødet i, og smag til.
Servér med varmede pitabrød og den sprødstegte bacon, og pynt med persille.

Læs mere om: