Tun ceviche
Mad

Tun ceviche

3. juni 2022
af Beagle Iuel-Brockdorff
Ceviche med masser af krydderier og krydderurter er en nem og lækker forret. Her får du opskriften på ceviche med tun, som du kan forkæle dine middagsgæster med.

Det skal du bruge

  • Ca. 400 g tun i små skiver,
  • 1 hakket skalotteløg
  • 1 hakket rød chili
  • Salt og peber
  • ¾ dl limesaft
  • 1-2 pressede hvidløgsfed
  • lidt hakket frisk koriander
  • 2 snittede forårsløg
  • 2 spsk olie

Sådan laver du ceviche med tun

  1. Hak løg, chili, forårsløg og koriander. Pres hvidløgsfeddene eller hak dem fint.
  2. Bland alle ingredienserne sammen og lad cevichen trække i køleskabet i ca. 2 timer.
  3. Anret cevichen i portioner og servér den kolde fisk.

Hvis du er vild med ceviche, så prøv vores bedste opskrift på klassisk ceviche med torsk lige her!

Læs også