Kammuslinger med melon og ananas
Forretter

Kammuslinger med melon og ananas

21. august 2013Opdateret 3. april
af Lynn Andersen
Denne salat udgør et dejligt måltid hvori der er rigelig næring

Dressing

  • 100 g blå ost, fx Roquefort
  • 1 dl kærnemælk
  • 1 spsk riseddike
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 1 spsk finthakket basilikum
  • 1-2 tsk worcestershiresauce

Salat

  • 16 kammuslinger
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk finthakket ingefær
  • 2 spsk majsstivelse
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 lille melon, efter eget valg
  • ½ ananas
  • 1 romainesalat eller en blanding af flere salattyper

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne til dressingen og stil den til side.
  2. Vend kammuslingerne i finthakket hvidløg og ingefær og bagefter i majsstivelse. Steg dem på alle sider i 30-60 sek. i alt, afhængig af størrelse.
  3. Rens melon og ananas og skær dem i mindre stykker.
  4. Skyl salaten og anret den på fire tallerkener.
  5. Læg kammuslinger og frugt på salaten og dryp dressingen over.
  6. Man kan evt. smuldre mere blå ost over før servering.

Se flere opskrifter med kammuslinger her.

Læs også