Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Kaffeis
23. oktober 2008
Opdateret 3. april
af Louise Dandanell Ørsted
Tid: 20 min. + frysningGiver ca. 1 l isMokkais:5 æggeblommer, evt. pasteuriserede5 spsk sukker½ l piskefløde2 spsk nescafé opløst i 1 spsk kogt, varmt
Mokkais (1L is)
5 æggeblommer, evt. pasteuriserede
5 spsk sukker
½ l piskefløde
2 spsk nescafé opløst i 1 spsk kogt, varmt vand
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommer og sukker, til sukkeret er opløst.
Pisk fløden til skum.
Vend æggesnaps og flødeskum sammen, og tilsæt nescafé.
Kom massen i en fryseegnet beholder, og frys den.
Rør i isen et par gange under frysningen.
Få flere opskrifter på is her.
Opskrifter på is
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også