kaffeis
Desserter

Kaffeis

23. oktober 2008Opdateret 3. april
af Louise Dandanell Ørsted
Tid: 20 min. + frysningGiver ca. 1 l isMokkais:5 æggeblommer, evt. pasteuriserede5 spsk sukker½ l piskefløde2 spsk nescafé opløst i 1 spsk kogt, varmt

Mokkais (1L is)

  • 5 æggeblommer, evt. pasteuriserede
  • 5 spsk sukker
  • ½ l piskefløde
  • 2 spsk nescafé opløst i 1 spsk kogt, varmt vand

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggeblommer og sukker, til sukkeret er opløst.
  2. Pisk fløden til skum.
  3. Vend æggesnaps og flødeskum sammen, og tilsæt nescafé.
  4. Kom massen i en fryseegnet beholder, og frys den.
  5. Rør i isen et par gange under frysningen.

Få flere opskrifter på is her.

Læs også