Kvinde i badedragt
Stil og trends

Ny badedragt? Her er 8 badedragter der kan trylle

Badetøj er jo ikke bare badetøj. Det er din hjælper, som løfter og former din figur, så den tager sig ud på lækreste vis. Bliv her guidet frem til netop den badedragt, der laver magi på din krop.

Badedragt der slører topmaven

Halternecks-badedragter er gode til at give den lille til mellemstore barm et løft. En skæring, der sidder lavt på hoften, giver en mere løs pasform over maven og har dermed en slankende effekt.
 
Lilla badedragt (str. 36-42), 950 kr. Viola Sky/hos Anne Sax
 
 
Halterneck (str. 36-42), 399 kr. Ellos
 
 

Badedragt med løft til barmen

Ønsker du en badedragt, der løfter barmen, sidder løst over maven og giver en god figur, så gå efter indbyggede bh-bøjler og flatterende draperinger. Den klassiske sorte divabadedragt er et hit, hvad end du er på stranden eller til poolparty med nederdel til.
 
Sort- og hvidmønstret badedragt med vatterede skåle (str. 38-54), 399 kr. Ellos
 
 
 
3-farvet badedragt (str. 36-44), 999 kr. Magasin.
 
 
 

 

Badedragt med slankende effekt

Ønsker du en badedragt, der får dig til at syne smallere, så er blå og sort farverne at gå efter.  Badedragter med skørt er et oplagt valg til dig, der er aktiv i dit badetøj og derfor ønsker en løs pasform eller en mere dækkende model.
 
 
Badedragt med marmorprint (str. 38-48), 650 kr. Chance
 
 
Badedragt med polkaprikker (str. 36-42), 749 kr. Abecita/Ellos
 
 
 
 

Figur-formere

Skinnende eller farverige detaljer fremhæver (og leder opmærksomheden hen på de rigtige steder), mens de matte og mørke udglatter. På den måde kan effekterne, printet og farverne på din badedragt være med til at forme og forfine din figur.
 
 
Vatteret badedragt med print-detalje (str. 36-48). 549 kr. Femilet
 
 
 
 
Rosa og lilla badedragt (S-XL), 299 kr. Magasin
 

Læs mere om: