Ulla fik et nyt look med SØNDAG
Stil og trends

Før og efter: Se Ullas forvandling, da hun fik et nyt look

Ulla på 56 år fik et helt nyt look, som passede til hendes ønske om, at tøjet hverken måtte være for stort eller for stramt. Se det fine resultat her.

Ulla fik et helt nyt look med søndag

– Når man som jeg i forvejen er lidt stor, kan man hurtigt komme til at se endnu større ud i oversized tøj, så det undgår jeg altid, men samtidig skal det heller ikke være for stramt.

Sådan sagde Ulla, da vi mødte hende om morgenen, da hun skulle have et nyt look med SØNDAG. Vi gav derfor Ulla inspiration til en ny stil og et nyt look efter hendes ønsker. 

Hvem: Ulla Nørlykke Hansen

Alder: 56 år

Bopæl: Assens

Højde: 165 cm

Tøjstørrelse: 40

Job: Arbejder hos Yousee

Privat: Gift med Jens, mor til to voksne døtre på 27 og 33 år og mormor til tre børnebørn. 

Før:

Jeg synes altid, det er spændende med lidt ny inspiration. Særligt i forhold til håret og tøjet. Jeg er lidt stor foroven, så jeg har ikke lyst til at gå i et stort telt, som jeg drukner i. Det skal være noget tøj, som sidder til. Til hverdag går jeg primært i kjoler og nederdele, fordi det er det, jeg føler mig bedst tilpas i. Før i tiden gik jeg aldrig med makeup, men nu bruger jeg lidt foundation, en streg og noget mascara.

 

LÆS OGSÅ: Før og efter: Se Gittes vilde forvandling

Efter:

Jeg skal lige vænne mig til mit hår. Jeg synes jo, farven er rigtig flot, men den er meget anderledes end det, jeg havde før, så jeg skal lige forstå, at jeg nu har lysegråt hår. Men jeg er glad for klipningen. Det er dejligt at have fået noget af længden, for det trængte jeg virkelig til, og mit hår er blevet så flot. Tøjet var lige noget for mig. Jeg holder meget af, at det sidder lidt til, og det gjorde det meste af tøjet.

Makeup:

Makeupartist Line fra The Body Shop begynder med at lægge et lag foundation på Ullas hud med en pensel. Under øjnene lægger hun en concealer og på kindbenene lidt pudder. Brynene tegnes op med brunt for at markere dem fra resten af ansigtet. På det øverste af øjenlåget og i globelinjen lægger Line en mørkebrun øjenskygge, mens hun i øjenkrogen lægger en hel lys skygge. Den lyse øjenskygge hjælper med at åbne øjet op, forklarer Line. Langs vippekanten tegner hun en streg med en gel-liner, og der lægges lidt mascara. Læberne tegnes op med en koralfarvet streg, og til sidst får de lipgloss.

Tre produkter brugt til makeuppen: 

  • Down to earth palette, 165 kr. The Body Shop
  • Matte lip liquid, 75 kr. The Body Shop
  • Contouring palette, 185 kr. The Body Shop.

 

KØB et abonnement på SØNDAG – lige nu kan du vælge imellem velkomstgaverne: 2 x Södahl sengesæt eller Clarins skønhedspleje

Hår: 

Frisør Serdar fra Salon Reinholdt ønsker at farve Ullas hår lysegråt for at give det et mere naturligt look. Han begynder med at farve det øverste af håret lysere, men spidserne gør han ikke noget ved i første omgang. På den måde løftes det øverste af håret, og det blendes nemmere sammen med spidserne, som altså er noget lysere. Serdar klipper en masse af længden omme i nakken, men bevarer til gengæld lidt længde foran. Det gør han for at give Ullas hår noget mere fylde, og fordi Ulla har et rundt ansigt, passer det skrå hår godt til hende. Til sidst glattes hele håret, og det styles med en tørshampoo. 

Tre produkter brugt til håret: 

  • Pure colorful shampoo, 179 kr. Trontveit. 
  • Blow dry volumizing gel, 179 kr. Trontveit.
  • Dirty angel dryshampoo, 149 kr. Trontveit.

Vil du også have et nyt look?

Har du lyst til en dag med fornyelse og forkælelse i selskab med vores dygtige stylist, frisør og make-upartist? Og har du mod på at vise din stil frem til Søndags læsere? Så send en mail til [email protected]

Se Ullas nye look i galleriet herunder: 

Før og efter: Ulla fik et nyt look

Adresseliste: 

Becksöndergaard, tlf. 35 83 70 83

Carlottas Village, tlf. 21 60 14 60

Co’couture, tlf. 48 38 00 99

Desigual Fisketorvet, tlf. 33 12 14 52

Kolby Optik, tlf. 35 55 70 85

Reinholdt Intercoiffure, tlf. 36 41 07 44

Sanne Nordahn, tlf. 26 40 53 25

Shirtmaker by Elton, tlf. 97 12 24 11

Soulmate, tlf. 97 21 21 73

Swarovski, tlf. 22 23 58 98

Tamaris, tamaris.com

The Body Shop, tlf. 35 46 00 67

Unisa, unisa.com

Læs mere om: