Skønhed

Solcreme: Sikker i solen

Solbeskyttelse er ikke ”bare” en creme eller olie. Der er et hav af solcreme med hver deres funktion. Nogle er til ansigtet, nogle til sport og andre til vandhunde. Så det er bare at vælge, hvad der passer til dine sommerplaner.

Læs også: Sådan vælger du den rigtige solcreme

Solcreme på spray

Skal det gå stærkt? Så er solcreme på spray den ideelle løsning. En hurtig absorberende sololie gør det nemt at være sikker i solen. Sea-weed Body Oil Spray, 185 kr. Ilse Jacobsen.
Køb den her

God til tør hud


Hvis du døjer med tør hud, er det vigtigt at få en solcreme med plejende ingredienser som denne, der samtidig forebygger pigmentpletter. Anthelios Lotion, 149 kr. La Roche Posay.  
Køb den her

Strandklar hud

Træt af sand, der klistrer til huden? Gå efter en højbeskyttende formel, der trænger hurtigt ind uden at fedte. Ideal Soleil Anti-sand Milk, 215 kr. Vichy. 
Køb den her
 

Langvarig bestyttelse

Normalt anbefaler man påsmøring af solcreme hver anden time. Med denne spray er din hud beskyttet med faktor 30 i op til 10 timer. Continuous Spray, 239 kr. P20.

 

Miljøbevidst solpleje

Har du tænkt over, hvor meget solcreme, der vaskes af i havvandet? Pas godt på dig selv og miljøet med denne nye solcreme, der er formuleret med særlig respekt for havet. Waterlover Sun Milk, 249 kr. Biotherm. 
 

 

Læs mere om: