Skønhed

Plejeprodukter, der gavner huden

Det danske skønhedsmærke Beauté Pacifique har i over 20 år lavet produkter ud fra to ufravigelige principper: Effekt og dokumentation. Bestselleren ONE STEP er bestemt ingen undtagelse: Det effektive produkt både renser, fugter og plejer huden.

Beauté Pacifiques produkter har en effektiv virkning på både aldersforandring og solskader, og derfor er både forbrugere og skønhedseksperter verden over begejstrede for det danske skønhedsmærke, der siden dets opstart i 1997 har haft to ufravigelige principper: effekt og dokumentation.

Hudplejefirmaets produkter er baseret på mange års samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer for at sikre avancerede produkter til gavn for alle, der ønsker sig en bedre hud. Deres sortiment byder på over 50 plejeprodukter, og der kommer løbende flere til.

En af de store bestsellere er bl.a. ONE STEP, som renser huden mildt, men effektivt uden brug af vand. Den fjerner makeup og snavs, mens den samtidig fugter og plejer. ONE STEP kan anvendes af alle hudtyper, også den sensitive hud, da den indeholder en effektivt rensende og opfriskende formulering, som ikke skader hudens naturlige barriere.

Læs mere om Beauté Pacifiques produkter, og køb ONE STEP her

Mød Beauté Pacifique til SØNDAG Ballroom Fitness

Til Ballroom Fitness-eventet får alle deltagere en 200  ml ONE STEP til en værdi af 195 kr. På Beauté Pacifique-standen får du desuden rabat på alle produkter og kyndig vejledning om, hvilke plejeprodukter der passer bedst til netop din hudtype. Læs mere om Ballroom Fitness her

Læs mere om: