Skønhed

Hjælp til dine vinterhænder

Vi er alle udfordrede på hænderne, når kulden sætter ind. De bliver tørre og ru, neglene knækker og flosser. Men med ekstra nærende pleje og en gang lak kan du sætte et smukt håndaftryk på vinteren.

Produkter, du skal investere i: 

Det lille neglesæt indeholder alt, hvad du skal bruge for at holde neglene velplejede - fil, neglerenser, neglebåndsskubber og en pincet lavet som en neglebåndsklipper.
Mini Nail Rescue-sæt, 239 kr. Tweezerman. KØB DET HER
Olie til neglebåndene er vigtigt på denne årstid. Brug den på helt rene negle.
Nail & Cuticle Treatment Oil, 170 kr. Jurlique. KØB DEN HER
En af de lidt federe cremer, som er fantastisk til at fugte tørre vinterhænder. Den blødgør og er vandafvisende, hvilket vil sige, at hænderne holdes fugtede i længere tid.
Cold Cream-håndcreme, ca. 40 kr. Avène. KØB DEN HER

Denne skønne nyhed er ikke til at stå for. Et Mini Macaron gelékit til hjemmebrug. Sættet indeholder en lille uv-lampe, som kan bruges til én finger ad gangen samt gelélak med basecoat, farve og topcoat i ét, neglebåndsskubber, minifil og 10 rensepads. Så fint.
Startkit, 349 kr. Le Mini Macaron. KØB SÆTTET HER
 
Essie har lanceret en gelélak, som skal bruges sammen med en topcoat. Sammen giver de et meget holbart resultat - uden brug af uv-lampe. Lak fås i 28 farver, 109 kr. Top coat, 114 kr. Essie Gel Couture.
 
 
 
Læs mere om: