Annonce
Skønhed

7 skønne fristelser fra nilens jord

Det kan være svært at vælge blandt så mange skønne fristelser, men her har vi udvalgt nogle af vores julefavoritter fra NILENS JORD.

 
LAD DET SNE
Det er ikke altid, at mascaraen bliver siddende, hvis det sner eller regner. Men det vil den gøre med denne vandfaste mascara, der både giver længde, er allergicertificeret og har en børste, der når selv de mindste hår.
 
Vandfast mascara, 195 kr.
 
KYS TIL JULEMANDEN
En læbestift må gerne være blød og cremet, og det er denne læbestift. Farven hedder Kiss, den indeholder beroligende jojobaolie, og så er den også allergicertificeret. Det er ren kærlighed til ens læber.
 
Læbestift Kiss, 165 kr.
 
LÆG EN GOD BUND
Det kræver sin pensel at lægge pudder pænt på. Men det er nemt med denne pensel, som har silkebløde, syntetiske hår og er perfekt til netop mineralpudder. Den er også god til foundation og øjenskygge.
 
Flat Cut Powder & Foundation brush, 165 kr.
 
LÆKKER LAK
Nilens Jords neglelakker har brede pensler, som gør det nemt at påføre lakken i tynde lag. Derudover har de en god holdbarhed, en fin dækkeevne, og farven Plum er en perfekt vinterfarve.
 
Neglelak Plum, 99,95 kr.
 
SÆT EKSTRA KULØR PÅ DAGEN
Denne farvede dagcreme giver en naturligt gylden glød og masser af fugt – du får en ensartet hudtone med et transparent resultat, og hvem vil ikke gerne have det?
 
Tinted Day Cream, 150 kr. for 30 ml.
 
EKSTRA KÆRLIGHED TIL TØR HUD
Om vinteren kan ens hud føles ekstra tør og have brug for mere fugt end normal. Denne serum indeholder hyaluronsyre, som binder fugten i huden, samt blødgørende shea butter og beskyttende antioxidanter.
 
Dry Skin serum, 320 kr. for 30 ml.
 
PLEJE TIL SARTE OMGIVELSER
En øjencreme skal både pleje og bevare fugten der, hvor ens hud er tyndere – og det kan denne allergicertificerede øjencreme, der indeholder E-vitamin samt arganolie og mandelolie, som netop styrker og plejer.
 
Airless Eyecream, 260 kr. for 15 ml.