Annonce
Skønhed

3 ting, du kan gøre for at få færre rynker

Rynker kommer til os alle – de er tegn på et langt, levet liv. Men hvis vi ikke vil have flere af dem end nødvendigt (og det vil de færreste af os nok), er der her tre effektive ting, vi kan gøre for at passe allerbedst på vores huds elasticitet.

1. Spis dig til smukkere hud

Den største største årsag til, at vi får rynker og fine linjer, er, at kollagenniveauet i kroppen falder med årene. Faktisk hele 1-2 procent om året, fra vi bliver 30 år. Derfor er en helt oplagt vej for os, der gerne vil have mere glat, strålende og smuk hud med færre rynker, at spise et dagligt kosttilskud i form af 100% kollagenpulver. Kollagen bidrager nemlig til, at hudens elasticitet øges, så den bliver glattere, får færre rynker og mindre appelsinhud. Netop The Solution Anti-Wrinkle Collagen fra Oslo Skin Lab er et helt nyt og banebrydende kosttilskud bestående udelukkende af kollagenpulver. Det er meget simpelt – det smager ikke af noget, så det nemt kan blandes i din almindelige mad eller drikke dagligt – fx i morgengrøden, smoothies, suppen eller andet, og så indeholder det kun én ingrediens: 100% hydroliseret kollagenpulver.

Den type kollagen, som bruges i The Solution, hedder Verisol og er faktisk grundigt testet. Ved en blindtest fik 114 testere enten kollagenproduktet eller et placeboprodukt. Dem, der fik Verisol-kollagen, havde efter otte ugers brug en reduktion af rynkerne rundt om øjnene på 20,1 % i gennemsnit, så det må siges at være effektivt.

Sådan gør du
The Solution kan nemt bestilles på osloskinlab.dk - enten som enkelte pakker (498 kr.) eller som et abonnement, hvor du sparer hele 30 % (348 pr. pakke). Hvis du skriver koden SØNDAG, får du 40 % rabat på første pakke medlemskab. En pakke The Solution kommer med 28 små dagsdoser i portionsindpakninger, det smager og lugter ikke af noget og indeholder hverken fedt, kolesterol eller kulhydrat.

Se resultater fra kvinder, der har prøvet The Solution her

2. Pas på i solen

Vores krop og hud har brug for solens stråler for at tanke op på D-vitamin, som er en vigtig del af kroppens optagelse og omsætning af kalk og styrkelse af knogler og muskler. Men for megen sol eller solarium kan være skadeligt og i værste tilfælde medføre hudkræft eller modermærkekræft. For ivrig solbadning påvirker hudens opbygning og øger inflammationen, så huden ser mere gammel og rynket ud.

Sådan gør du

Begræns din tid i direkte sollys, især midt på dagen om sommeren. Når du er i solen, så brug solcreme på hele kroppen om sommeren og i ansigtet i løbet af vinteren.

3. Lad være at ryge

Hvis du er ryger, så er du nok efterhånden træt af at høre folk fortælle dig, at det er usundt at ryge. Vi er desværre ude i samme kedelige ærinde. Det ér bare rigtig usundt for din krop at ryge, det påvirker blandt andet din kondition og øger din risiko for lungekræft – og så påvirker det altså også din hud. Det er især, fordi rygning sløver blodgennemstrømningen i huden, og det accelerer hudens aldring og gør den træt at se på. Så skal huden virkelig stråle og få glæde af dine andre gode vaner, er det et farvel til smøgerne.

Sådan gør du

Der findes flere måder at få hjælp til et rygestop. Nogle har glæde af hypnose – enten i stolen hos en hypnotisør eller derhjemme med hypnose indtalt på cd eller som podcast. Vil du hellere tage rygestoppet i dit eget tempo, kan bøger som ”Endelig ikke-ryger” også være en vej til at kvitte tobakken.

 

 

 

 

 

Læs mere om: