svinemørbrad
Hovedretter

Svinemørbrad med bacon

Lav en lækker hovedret med svinemørbrad og et væld af bacon

Til 4 personer

TID: 20 min. + stegetid

Ingredienser:

2 svinemørbrad a ca. 500 g 

Salt, peber

1 rødløg 

1 stort bdt. bredbladet persille

2 fed hvidløg

1 spsk olivenolie

16 skiver bacon, 250 g 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader.

Puds svinemørbradene for sener. 

Skær et snit/en lomme i hver mørbrad på langs.

Åbn dem, så de ligger fladt på et skærebræt. Drys med salt og peber. 

Pil og skær rødløget i terninger. 

Pluk persillen groft og vend med rødløg, hakket hvidløg og olivenolie. 

Fordel blandingen på mørbradene og luk dem sammen. 

Sno baconskiver omkring hver mørbrad og brun dem på alle sider på en tør pande, til baconen er sprød.

Læg kødet i et ovnfast fad, og steg det i ovnen i 20-25 min.

Lad det trække i 10 min., uden folie, inden servering evt. med ovnbagte grøntsager.

SØNDAGs 4 opskrifter med bacon får du her