10 opskrifter på dejlige desserter

Hovedretter

Stegt kylling med rygeost og radiser

Foråret kalder på friskhed og fornyelse! Derfor får du denne opskrift med dejlige nordiske, friske råvarer i nye variationer

Her er en opskrift på rigtig forårsmad. Forestil dig, hvordan solens første varme stråler skinner ind af vinduet, når serverer denne ret med stegte kyllingefileter, frisk rygeostecreme og lynstegte radiser.

Så bliver det ikke bedre!

Stegt kylling med rygeost og radiser

2 pers.
Tid: 30 min.

Det skal du bruge
2 kyllingefileter
Salt, peber
2 tsk olie til stegning
170 g rygeost 5%, 1 bæger
4-5 ramsløgsblade eller 1 spsk klippet purløg
250 g radiser
1 knsp kommen
Salt, peber
100 g rugbrød

Hjemmebagt rugbrød er ekstra lækkert. Så har du god tid (ca. 2 dage), så får du her en god opskrift på traditionelt rugbrød

Sådan laver du stegt kylling med rygeost og radiser
1. Krydr kyllingefileterne med salt og peber og steg dem i halvdelen af olien i ca. 6 min. på hver side.

2. Rør rygeosten med finthakket ramsløg og smag til med salt og peber.

3. Rens og halver radiserne, og lynsteg dem i resten af olien sammen med kommen i ca. 2 min. Krydr med salt og peber.

4. Rist brødet og server det til kyllingen sammen med rygeostcreme og lynstegte radiser.

Rygeost og radiser hører også sammen i den klassiske sommersalat. Her får du en dejlig opskrift på røget sild med sommersalat

Sådan en dejlig middag med stegt kylling med rygeost og radiser kalder på en lækker dessert. Klik dig igennem galleriet og bliv inspireret af de dejlige desserter:

Læs mere om: