Hovedretter

Stærke rejer i tomatsauce

En anderledes måde at bruge dåsetomaterne på

Til 4 personer

TID: 25 minutter

Ingredienser:

3 peberfrugter

2 porrer

2-3 fed hvidløg

1½-2 spsk stærk karry

2 spsk smør

400 g store rejer uden skal

1 dåse hakkede tomater 

1 lille dåse tomatpuré, 70 g

1½ dl piskefløde

Salt, peber

Persille

Evt. ris

Fremgangsmåde:

Skyl peberfrugterne, fjern stilk og kerner og skær dem i terninger. 

Fjern top og bund fra porrerne, skyl og skær dem i skiver. 

Pil og hak hvidløgene fint. 

Rist karryen af på en tør pande. Tilsæt smør og hvidløg og rist rejerne i karrysmørret i 1 min. Hæld dem i en skål. 

Rist peberfrugt og porrer på panden i karrysmørret i 3-5 min. 

Tilsæt hakkede tomater og puré og lad det koge ind i 8-10 min. 

Tilsæt de stegte rejer og fløde og varm op. 

Smag retten til med karry, salt og peber. 

Pynt med hakket persille og servér evt. med ris eller godt brød.

Få mere inspiration til dåsetomaterne her