En asiatisk inspireret og frisk tilføjelse til grillmiddagen!
LÆS OGSÅ:
10 lækre grillretter med alverdens slags kød, lækre grillspyd, alt det gode fra havet og grillede desserter
REJESPYD MED SURSØD SAUCE
Mad med stil
Lav og servér maden med stil, med disse lækre produkter fra SØNDAGs webshop:
![]() |
Parmesanhøvl i oliventræ fra Kasamia |
![]() |
Peberkværn fra Peugeot |
![]() |
Altmuligkniv fra SHUN |
Ingredienser
16-20 pillede tigerrejer
½ citrongræs
1 fed hvidløg
½ dl limesaft
½ dl olie
1 lille spsk honning
2 spsk soja
Sauce:
½ rød peberfrugt
¼ agurk
2 spsk eddike
1 tsk sukker
Lidt sambal oelek (stærkt chiliprodukt på glas)
Fremgangsmåde
Læg rejerne i en skål og tilsæt finthakket citrongræs, presset hvidløg, limesaft, olie, honning og soja.
Stil på køl i ca. 2 timer.
Skær peberfrugt og agurk i små terninger og rør med det øvrige. Smag til.
Dup rejerne i køkkenrulle og sæt dem på spyd.
Grill ved god varme 1-2 min. på hver side.
Servér med sauce og evt. ris til.
6 LÆKRE GRILLSPYD
![]() |
![]() |
![]() |
Auberginespyd med feta |
Krydrede lammespyd |
Kyllingesatay med peanutsauce |
![]() |
![]() |
![]() |
Laksespyd med bacon og pesto |
Oksespyd med tomatmarinade |
Rejespyd med sursød sauce |