Hovedretter
Pizza med blomkålsbund, skinke og svampe
Glem alt om kedelige pizzaer med papbund. Denne blomkålspizza smager så englene synger - og blomkålsbunden er overraskende god! Her får du opskriften på pizza med blomkålsbund, pizza og svampe.
Onsdag, 25. marts 2020 - 6:56 - af Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Stine Christiansen
Forberedelsestid: 30 min
Tilberedelsestid: 8 min
Antal personer: 2
DET SKAL DU BRUGE
1 blomkål
2 æg
150 g revet mozzarellaost 15 %
100 g shiitakesvampe
100 g østershatte
50 g brune champignoner
125 g friske mozzarellakugler
100 g kogt skinke i tynde skiver
1 håndfuld salvie
Opskrift - sådan laver du pizza med blomkålsbund, skinke og svampe
Findel blomkålsbuketterne i en foodprocessor sammen med æg og ost.
Bred blandingen ud på en bageplade med bagepapir, så det får form som en stor pizza.
Forbag bunden i 10 minutter ved 225°. Skær imens svampe i mindre stykker, og rist dem på en pande ved middel varme, til de er næsten møre.
Skær osten i tynde skiver, og fordel skiverne oven på pizzabunden. Kom dernæst skinke, svampe og salvie på, og bag pizzaen i ca. 8 minutter, til bunden er gylden, og osten smeltet.
Energi pr. person: 591 kcal. Fordelt på:
46 % fedt, 40 % protein, 14 % kulhydrat