Pink coleslaw med kyllingespyd
Mad

Pink coleslaw med kyllingespyd

24. oktober 2013
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Den pink coleslaw er et hit på frokostbordet til veninderne. Få opskriften her

Traditionelt laves coleslaw på hvidkål, men i denne opskrift på coleslaw bruges der rødkål, som giver en frisk og farvestrålende coleslaw.

Er du mere til den traditionelle coleslaw, erstatter du selvfølgelig bare rødkålen med hvidkål. Og sommeren er det også oplagt at lave coleslaw med spidskål.

Sådan laver du Pink coleslaw med kyllingespyd

Tid: 25 min.

Det skal du bruge

½ rødkål

3 store gulerødder

1 spsk sukker

1 spsk hvidvinseddike

¾ dl mayonnaise

¾ dl piskefløde

Kværnet peber

Citronsaft

Bredbladet persille

100 g valnøddekerner

8-12 kyllingeinderfileter

Har du lyst til en endnu mere utraditionel coleslaw, så prøv rødbedeslaw: coleslaw med rødbede!

Sådan gør du
Pink coleslaw: Snit rødkål fint.

Skræl og riv gulerødderne groft evt. med et juliennejern.

Pisk sukkeret ud i hvidvinseddike, tilsæt mayonnaise og pisk fløden i, til dressingen bliver cremet. Smag til
med peber og citronsaft.

Vend rødkål og gulerødder i dressingen til coleslaw og drys med hakket persille og grofthakkede valnøddekerner.

Kyllingespyd: Sæt kyllingekødet på spyd, drys med salt og peber og steg dem i olie på panden i et par min. på hver side.

Server kyllingespyddene til den pink coleslaw med rødkål.

Tip: Du kan sagtens lave pink coleslaw i god tid, så du ikke skal stå med det hele i sidste øjeblik. Coleslaw bliver nemlig kun bedre af, at grøntsagerne når at trække et stykke tid i dressingen.

Bliv helt oldschool med en traditionel opskrift på kylling: Kylling danoise med rabarberkompot

Efter en sund frokost med kylling og pink coleslaw, må desserten godt være lidt syndig. Klik dig igennem galleriet og bliv inspireret med fantastiske opskrifter med chokolade:

I galleriet herunder kan du finde 25 lækre opskrifter med chokolade

Læs også