Hønsesalat på brød pyntet med bacon
Hovedretter

Opskrift på hønsesalat med bacon og asparges

En klassisk hønsesalat med bacon og asparges klæder ethvert stykke rugbrød og ethvert frokostbord. Her får du en simpel opskrift på hjemmelavet hønsesalat med bacon

Tid i alt: 25 min
Antal personer: 6

DET SKAL DU BRUGE

4 kyllingebryster
250 g champignoner
1 dåse kogte asparges
200 ml creme fraiche
1 dl mayonnaise
1 tsk karry
1 tsk dijonsennep
Havsalt, friskkværnet peber

PYNT

8 skiver bacon
karse
4 store stykker ristede flutes

Der er intet så delikat som hjemmelavet hønsesalat på lunt ristet brød. Men pas på, har du først smagt en hjemmelavet hønsesalat, kommer du aldrig til at købe den færdiglavede mere! Hjemmelavet hønsesalat er bare bedst.

Prøv også denne opskrift på hønsesalat med lufttørret skinke

 

Opskrift - sådan laver du hønsesalat med bacon og asparges

1. Læg kyllingekødet i en gryde med vand, og kog det for svag varme i 12 min. Hæld vandet fra og afkøl kødet, inden det skæres i små stykker. Sæt det til side.

2. Rens og skær champignonerne i kvarter, steg dem gyldne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber. Afdryp aspargesene for væde i et dørslag.

LÆS MERE: Er du vild med kylling? Her får du tips til, hvordan du får en hel kylling til at række til tre måltider.

3. Rør creme fraiche med mayonnaise, karry og sennep. Vend kyllingekød, champignon og asparges i. Smag til med salt og peber.

4. Steg baconskiverne sprøde og servér til den hjemmelavede hønsesalat sammen med karsedrys og ristet brød.