Hovedretter

Middelhavssalat med feta og oliven

Tid: 15 min.Denne salat er en god salat som del af en frokost, en buffet, som forret eller sidesalat til en fiskeret.1 bk babyspinat1 bk rucola

Tid: 15 min.

Denne salat er en god salat som del af en frokost, en buffet, som forret eller sidesalat til en fiskeret.

1 bk babyspinat
1 bk rucola-salat
12 cocktailtomater
1 agurk
1 salatløg
100 g mager fetaost
20 gode sorte oliven
1 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
Havsalt
Friskkværnet sort peber

Tilbehør:
Rustikt/groft lyst brød

Skyl spinat og salat, tør bladene og bland dem med tomater i kvarter, agurkeskiver, løgringe, fetaost i terninger og hele oliven.

Rør olie, eddike, salt og peber sammen til en dressing og dryp den over salaten. Servér godt brød til.

Proteinenergi: 19 pct.
Fedtenergi: 23 pct.
Kulhydratenergi: 58 pct.
266 kcal pr. person

Læs mere om: