Mexicanske svinespyd med majs og salsa
Hovedretter

Mexicanske svinespyd med majs og salsa

Kød og grøntsager på spyd kan varieres i ét væk, alt efter hvad du vælger at krydre med og servere til. Her får du opskriften på mexicanske svinespyd med majs og salsa

Tid i alt: 20 min
Antal personer: 2

DET SKAL DU BRUGE

300 g svinemørbrad
1 spsk. olie
1 tsk. paprika
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. chili
Salt og peber
250 g majskolber
300 g cherrytomater
1 rødløg
1 chili
Frisk koriander
2 tortillaer
Salat

Opskrift - sådan laver du mexicanske svinespyd med majs og salsa

 

1. Puds mørbraden og skær den i tykke skiver. Skær majsen i tykke skiver. Steg kødet og vend det i en marinade af olie, paprika, spidskommen, chili, salt og peber. Sæt kødet på spyd sammen med majsskiver og ⅓ af tomaterne. 
 
2. Hak rødløg og chili. Skær resten af tomaterne i halve eller kvarter og bland dem med løg og chili. Smag salsaen til med salt og peber og drys med koriander. 
 
3. Grill spyddene i 3-4 min. på hhv. oversiden og undersiden, ca. 8 min i alt.
 
4. Lun tortillaerne og anret spyddene ovenpå med salsa og salat. 
 
Energi pr. person
505 kcal. Fordelt på: fedt 31 %, protein 32 %, kulhydrat 37 %