Hovedretter

Masser af æg til påske: 5 nemme opskrifter med æg

Påske er æggenes højtid, så her får du inspiration til fem fantastiske og nemme retter med æg

Æg er en stor del af påsken, både som pynt, men især også til den store påskefrokost. Det kan være kedeligt altid at lave de samme retter med æg, så SØNDAG giver dig her 5 lækre, spændende og super nemme retter med æg, som du kan kaste dig ud i henover påsken.

5 fantastiske opskrifter med æg

LÆS MERE: Lav den bedste Påskefrokost, med 7 uimodståelige opskrifter til påskebordet, se dem her

Skrift de traditionelle hårdkogte æg ud med disse inspirerende retter med æg, som alle ikke kun smager helt forrygende, men også tager sig flot ud på frokostbordet.

Få 13 numre af SØNDAG leveret med posten - kun 400 kr.

Vidste du at...

- Hver dansker spiser i gennemsnit 155 æg om året.

- Æg indeholder masser af vitaminer mineraler - bortset fra C-vitamin.

- I Danmark fås økologiske æg, frilandsæg, skrabeæg og buræg. Hvis du vil vide mere om de forskellige slags æg og produktionsformer, kan du tjekke www.eggs.dk

LÆS MERE: Æg beskyldes ofte for at indeholde for meget kolestorol, men det viser sig at æg slet ikke er så usunde, læs med her

Læs mere om: