Hovedretter

Krydrede nødder

De aromatiske nødder er lækre som snack til en øl inden middagen.

1 spsk finthakket løg
1 fed hvidløg
½ spsk timian
½ spsk rosmarin
1 spsk sød paprika
1½ tsk salt
100 g sukker
1 æggehvide
200 g blandede nødder og kerner


1. Tænd ovnen på 180 grader.

2. Hak de to slags løg og krydderurterne fint.

3. Bland løg, krydderurter, paprika, salt og sukker sammen.

4. Pisk æggehviden skummende og vend nødderne heri.

5. Hæld krydderblandingen over og fordel den godt på alle nødderne.

6. Hæld nødderne ud på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 25 minutter.

7. Vend jævnligt rundt i dem og hold godt øje med dem - de må ikke blive sorte.

8. Afkøl og opbevar i en dåse.


Læs mere om: