Indisk kylling med grønt er nem og lækker hverdagsmad.
Mad

Indisk kylling med grønt

5. september 2017
Af Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
Kylling og en næsten-færdig sovs, der er peppet op med grøntsager, tilsat en salat, ris eller naanbrød: Dét er et nemt og lækkert hverdagsmåltid.

Lækker indisk kylling med grønt

4 pers.
Tid: 10 min.

300 g aspargesbroccoli
200 g minimajs
600 g færdig kylling
1 glas tikka masala-sauce
1 dl piskefløde
Salt og peber
Evt. kogte ris , naanbrød eller couscoussalat

Nem og lækker indisk kylling med grønt

Skyl aspargesbroccolien og majsene og skær dem i mindre stykker. Pluk kyllingekødet i mindre stykker.

Hæld tikka masala-saucen på en pande og kom grøntsager, kylling og fløde ved. Kog op og smag til med salt og peber.

Servér med kogte ris, naanbrød eller en købt couscoussalat.

Kylling i paprikagryde med bacon er også lækkert. Prøv selv.

Læs også