Hovedretter

Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Lene Espersen"

Også politikere kan opnå at få opkaldt et stykke smørrebrød fra Ida Davidsen efter sig. Her er det konservative Lene Espersen.

Prøv Ida Davidsens smørrebrød opkaldt efter Lene Espersen

Det skal du bruge:

½ skive rugbrød med smør
8 skiver hvidvinskogte kartofler
2 spsk aïoli (hvidløgsmayonnaise, kan købes færdig)
4 stykker kogt krabbekød, evt. Alaska kongekrabbe (fra dåse)
1 spsk CaviArt lakserogn
En dusk dild til pynt

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne i halvt vand og halvt hvidvin plus ½-1 dl eddike og salt.

2. Når kartoflerne er i kog, skal de prikkes med en gaffel.

LÆS OGSÅ: Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Lone Hertz"

3. Køl dem af, når de er kogt.

4. Læg kartoffelskiverne taglagt på det smurte brød, og læg aïolien i en bræmme på langs.

5. Anret krabbekød på den ene side og lakserogn på den anden side oven på aïolien.

6. Pynt med dild.

Læs mere om: