Hovedretter

Grøntsagsfrikadeller med kartofler og majs

Opskrift: Grøntsagsfrikadeller med kartofler og majs er både søde, sprøde og knasende, og så er de helt uden kød. Perfekte til aftensmaden.

Kartoffel-majsfrikadeller (10-12 stk.)

Ingredienser
1 stor bagekartoffel
150 g majskerner
1 æggehvide
2 spsk sesamfrø
Salt, peber
Olie til stegning

LÆS MERE: Vil du have inspiration til flere grønne deller? SØNDAG har samlet 6 forrygende grønne deller til dig. Se dem her

Fremgangsmåde
Riv kartoflen og bland med det øvrige.

Knug det meste væde fra 'farsen' og form små bunker, der steges i olie på en pande i ca. 2 min. på hver side.

LÆS MERE: Har du majs i overskud? Udnyt dem godt, og lav for eksempel chili con carne til tre dage. Se opskrift her

Læs mere om: