Hovedretter

Græskarsuppe med linser og karry

Bliv tanket op på skønne grøntsager med en grydefuld nem og hurtig suppe med græskar, linser og kartofler. Her får du opskriften på græskarsuppe med linser og karry.

Tid i alt: 30 min
Antal personer: 2

DET SKAL DU BRUGE

100 g tørrede brune linser
1 bananskalotteløg
2 tsk. karry
2 tsk. hele korianderfrø
2 tsk. kokosolie
275 g butternutsquash
450 g søde kartofler
8 dl grøntsagsbouillon
1 spsk. limesaft
Salt og peber

TIL SERVERING

4 spsk. græsk yoghurt 10%
2 stilke frisk koriander

 

Opskrift - sådan laver du græskarsuppe med linser og karry

1. Kog de brune linser møre efter pakkens anvisning, og hæld vandet fra.

2. Steg hakket løg, karry og korianderfrø i kokosolie, til frøene begynder at poppe. Tilsæt græskar og søde kartofler i tern, og steg et kort øjeblik. Hæld bouillon i gryden, og lad det simre i 15 minutter, til grøntsagerne er møre.

3. Blend suppen cremet med en stavblender, og smag til med limesaft, salt og peber.

4. Tilsæt de kogte brune linser, og varm suppen op til kogepunktet.

5. Servér med yoghurt og frisk koriander.

 

Læs mere om: