Hovedretter

Gæstemad til 6 for 300 kr.

Her får du opskrifterne på en lækker gæstemenu til hele 6 personer for kun 300 kr.

At invitere gæster til middag behøver ikke at vælte budgettet. Her får du den perfekte vintermiddag med både snacks, forret, hovedret og dessert for kun 300 kr.

Snacks: Tapenadesnegle

 

 

Forret: Gulerodssuppe med appelsin

 

 

Hovedret: Bornholmerhane med perlebygsalat

 

 

Dessert: Chokoladetarteletter

 

 

 

LÆS OGSÅ: Gæstemad med vildt

Indkøbslisten

Kolonial:

175-200 g oliven, gerne i olie uden sten 20 kr.

1 pakke butterdej 13 kr.

500 g perlebyg 35 kr.

1 l grøntsagsbouillon 5 kr.

90 g flormelis 2 kr.

1 spsk kakaopulver 1 kr.

280 g mel 2 kr.

20 g mandelmel 14 kr.

200 g mørk chokolade 20 kr.

Grønt:

2 æbler 3 kr.

1 øko-appelsin 3 kr.

1,5 kg gulerødder 14 kr.

5 løg 6 kr.

2 fed hvidløg 2 kr.

1 stort bundt persille 8 kr.

150 g hindbær til pynt 25 kr.

Kølevarer:

1 pk. smør 20 kr.

0,5 l piskefløde 16 kr.

1 æg 2 kr.

200 g flødeost, naturel 20 kr.

1 stor bornholmerhane 69 kr.

Samlet indkøb: 300 kr.